Laadpalen

Jouw eigen laadpaal thuis of op het werk? Ontdek de laadpaal mogelijkheden van Suwie Technics.

!!! Nieuwe maatregelen voor vergroening woon- werkverkeer !!!

Vanaf 2026 moeten emissievrije bedrijfwagens de norm worden in ons land. Ben jij klaar voor die stap? Informeer nu bij ons voor het plaatsen van laadpalen op maat voor u of uw bedrijf. 

Wie de komende 3 jaar thuis een laadpaal zet, zal dat voor een deel via de belastingen terugbetaald krijgen. In 2022 kan je een fiscaal voordeel krijgen van 45%. In 2023 daalt dat naar 30%, in 2024 naar 15%. 

Bedrijven zullen de kosten voor de installatie van laadpalen kunnen inbrengen. Die laadpalen moeten dan wel "semi-publiek" zijn, wat wil zeggen dat mensen die niet in dat bedrijf werken maar in de buurt wonen ze bijvoorbeeld 's avonds ook kunnen gebruiken, ook als er niemand in het bedrijf aanwezig is.


Bekijk hier het fragement uit het VRT journaal van dinsdag 18/05/2021.

Informeer nu om jouw laadpaal als particulier te plaatsen en geniet van een fiscale korting tot 45%.

Wij maken graag een offerte op maat.

Laadpaal bij jou thuis

Als je een elektrische auto bezit, dan wil je deze het liefst zo veilig en efficiënt mogelijk thuis opladen. Met een stroomkabel kan dit via het normale stopcontact, maar het is veiliger om een laadpaal aan te schaffen. Het opladen gaat dan ook nog eens stukken sneller!

Welk laadpunt past het beste bij mijn huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij jou past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van je huis, jouw elektrische auto en jouw persoonlijke situatie.

Keuze van laadpaal?

Bij het kopen van een laadpaal is het van belang dat je uiteraard de juiste stekker voor je type auto neemt. Niet alle auto’s hebben dezelfde aansluiting. Verder is het van belang om te weten welk type laadstation geschikt is voor jouw netaansluiting. Hierin bestaan 2 soorten, namelijk het 1 en het 3-fase laadstation.

Wij adviseren je met onze expertise.


Oplaadpunten op het kantoor

“Kan ik hier mijn auto opladen?” Als werkgever zal je deze vraag waarschijnlijk al wel een paar keer gehoord hebben. Niet alleen voor je medewerkers is een laadpaal op het werk een voordeel, maar ook voor gasten die een bezoek aan je bedrijf brengen. Bovendien vernieuwd ook het wagenpark van het bedrijf zich en worden er tegenwoordig steeds meer elektrische wagens gebruikt voor werkdoeleinden.


Snelladers

Snelladen is aantrekkelijk als je aan het einde van de dag met ‘een lege batterij’ thuis komt én de volgende dag weer vroeg op pad gaat. De laadsnelheid van een gewone laadpaal is dan vaak niet genoeg om de batterij tegen ‘s morgens terug volledig op te laden.


Wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe je een snellader efficiënt combineert met reguliere laadpalen.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x