Infraroodverwarming

Infrarood Verwarming is de verwarming bij uitstek voor iedereen die tegelijk prijsbewust, milieubewust en aangenaam wil verwarmen, met een decoratieve touch.

Infraroodstralen verwarmen niet de lucht, maar alle materialen die zich in de nabijheid bevinden: muren, plafond, vloer, meubelen en personen. Warme muren, plafond en vloer zorgen voor een perfect thermisch comfort dat niet kan worden bereikt met klassieke convectiewarmte.

Daarom werkt infrarood zo efficiënt en gaat er geen energie verloren aan het verwarmen van lucht, die zo weer kan ontsnappen als een deur opengaat…

Bovendien is het een gezonde manier van verwarmen: infraroodstralen dringen diep in het lichaam door. Ze worden al van oudsher gebruikt in de medische wetenschap vanwege hun helende werking. Denk maar aan de kinesitherapie, waar dit een veel gebruikte techniek is.

Dubbel voordelig, dus.


Waarom kiezen voor infrarood verwarming?

Energiebesparend

De infraroodstralen werken rechtstreeks in op mensen en massa. Ze bieden een zeer aangenaam warmtegevoel voor een laag verbruik.

Gezond

Infralia infraroodverwarming heeft, net als de infraroodstraling van de zon, een positief effect op de gezondheid van mens en dier.

Veilig

Een infrarood verwarmingspaneel dat op volle kracht werkt, heeft weliswaar een warm oppervlak, maar niet in die mate dat men er zich aan kan branden.

Kostenbesparend

Infraroodpanelen verbruiken veel minder elektriciteit dan een klassieke convectie verwarming die lucht verwarmt.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x