Centrale verwarming

Door onze rijke ervaring als verwarmingstechniekers zijn we in staat om elke installatie snel tot een goed einde te brengen. We werken enkel met merken en fabrikanten waar we echt in geloven.

Persoonlijk contact en directe opvolging zijn de kern. Door onze lange ervaring als verwarmingstechniekers zijn wij in staat om elke job tot een goede einde te brengen. Trots zijn op elk uitgevoerd werk is onze missie.


Condensatieketels

Bespaar water, energie én ruimte dankzij onze compacte condensatieketels.

Als installateur centrale verwarming plaatsen wij zowel condensatieketels op gas als op stookolie. Uw huidige CV-ketel vervangen door een condensatieketel is een wijze investering want het verbruik kan tot 40% lager liggen ten opzichte van een conventionele ketel. Een combi- of een verwarmingsketel met boiler?  We bepalen samen wat voor u het meest geschikt is.

Hoogrendementsketels

Het is niet altijd mogelijk om een condensatieketel (= Hr+ -ketel) te plaatsen. We denken dan vooral aan appartementsgebouwen waar het niet altijd mogelijk is om de schouw aan te passen. Een Hr-ketel laten plaatsen biedt hier dé oplossing. Veilig en budgetvriendelijk met een hoog rendement.

Stookolieketels

We plaatsen als installateur centrale verwarming ook uw nieuwe stookolieketel. Uw huidige stookolieketel vervangen door een nieuwe is bijna altijd heel interessant. Een nieuwe mazoutketel verbruikt een pak minder en is een stuk veiliger.

Centrale verwarming

De volledige centrale verwarming laten installeren is ook geen enkel probleem. We zijn specialist in het uitwerken van een cv-installatie op maat. We werken zowel met radiatoren, convectoren als met vloerverwarming.

Doorstromers

Uw badverwarmer op gas of elektrische doorstroomboiler vervangen? Contacteer ons. We komen ter plaatse de situatie bekijken en doen u een vrijblijvend voorstel zodat u weer lekker warm water hebt zonder zorgen.

Elektrische boilers

Een elektrische boiler vervangen of een elektrische boiler laten plaatsen is voor ons geen enkel probleem. We werken enkel met kwalitatieve boilers en installeren deze op de correcte en veilige manier zodat u terug ten volle kunt genieten van het comfort.

Zonneboilers

Door ons een zonneboiler laten plaatsen is een goed idee. Het is nog steeds de meest ecologische en economische oplossing voor uw woning. Bij bijna elk systeem is een zonneboiler gemakkelijk te integreren. Dus neem snel contact met ons op want momenteel krijgt u nog een flinke premie!

Ontkalkers

Wees kalk te snel af en laat een waterontharder installeren. We plaatsen in een mum van tijd de ontkalker die het best bij uw situtatie past. Alle waterontharders laten we opstarten door de fabrikant zelf zodat de kwaliteit van het leidingwater die in uw woning gaat steeds optimaal is.

Centrale verwarming
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x