Laadpalen

Laadpaal bij jou thuis

Als je een elektrische auto bezit, dan wil je deze het liefst zo veilig en efficiënt mogelijk thuis opladen. Met een stroomkabel kan dit via het normale stopcontact, maar het is veiliger om een laadpaal aan te schaffen. Het opladen gaat dan ook nog eens stukken sneller!

Welk laadpunt past het beste bij mijn huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij jou past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van je huis, jouw elektrische auto en jouw persoonlijke situatie.

Keuze van laadpaal?

Bij het kopen van een laadpaal is het van belang dat je uiteraard de juiste stekker voor je type auto neemt. Niet alle auto’s hebben dezelfde aansluiting. Verder is het van belang om te weten welk type laadstation geschikt is voor jouw netaansluiting. Hierin bestaan 2 soorten, namelijk het 1 en het 3-fase laadstation.

Wij adviseren je met onze expertise.


Oplaadpunten op het kantoor

“Kan ik hier mijn auto opladen?” Als werkgever zal je deze vraag waarschijnlijk al wel een paar keer gehoord hebben. Niet alleen voor je medewerkers is een laadpaal op het werk een voordeel, maar ook voor gasten die een bezoek aan je bedrijf brengen. Bovendien vernieuwd ook het wagenpark van het bedrijf zich en worden er tegenwoordig steeds meer elektrische wagens gebruikt voor werkdoeleinden.


Snelladers

Snelladen is aantrekkelijk als je aan het einde van de dag met ‘een lege batterij’ thuis komt én de volgende dag weer vroeg op pad gaat. De laadsnelheid van een gewone laadpaal is dan vaak niet genoeg om de batterij tegen ‘s morgens terug volledig op te laden.


Wil je meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld hoe je een snellader efficiënt combineert met reguliere laadpalen?

Laadpalen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x