Loading....

Hybride luxueuze houten bijgebouwen

Poolhouses

De meerwaarde van een poolhouse

Een poolhouse kan opbrengen

Laat uw poolhouse renderen en kies voor geïntegreerde zonnepanelen op het dak. Zo kan de watertemperatuur van uw privé zwembad tot 4° C per dag stijgen. Gecombineerd met een warmtepomp profiteert uw zwembad, van de lente tot de eerste herfstdagen. Maak van uw poolhouse een echt wellnessoord. Het wordt er elk seizoen genieten met een sauna of jacuzzi, waardoor u er zomer en winter kan relaxen.

De verschillende functies van een poolhouse

Waar vroeger een poolhouse enkel als omkleedruimte diende, als logeerkamer, of als plaats om alle zwembadaccessoires en tuingerei in te bewaren, is haar functionaliteit intussen heel wat uitgebreid. Voor een poolhouse kan een praktische inrichting gekozen worden met de aanwezigheid van een keuken, een gezellige zitruimte en een bar.

Met een poolhouse wordt outdoor living een leuke belevenis om te delen met vrienden. Grote schuiframen naar buiten toe zorgen voor een optimale outdoor beleving en maximale lichtinval. Zo wordt de luxe van het zwemmen en de charme van buiten relaxen geoptimaliseerd. Uw poolhouse wordt een verlengstuk van uw woonkamer. De focus ligt hierbij op het genieten van het buitengevoel. En dat zowel op een frisse zomeravond als een zonnige winterdag. Het is er altijd gezellig samenkomen.

Back To Top