Voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen, een slimme investering!

Wilt u minder betalen aan uw energieleverancier en tegelijkertijd duurzaam stroom opwekken? Kies dan voor zonnepanelen van Suwie. Wij leveren de beste zonnepanelen en u profiteert van lagere energiekosten.

Zonnepanelen zijn de beste manier voor het duurzaam opwekken van stroom, dus zeer milieuvriendelijk. Perfect voor een duurzame toekomst en ook fijn voor uw portemonnee.

 

Voordelen

+ Lagere energierekening
Met zonnepanelen produceer je goedkoper elektriciteit. In België doet een installatie met zonnepanelen je meter in twee richtingen draaien: wanneer je de elektriciteit die je panelen produceren niet gebruikt, wordt ze geïnjecteerd in het netwerk en draait je teller dus terug.

+ Rendabele investering
Zonnepanelen leveren heel wat meer op dan wanneer je je geld op de bank laat staan. Gezien de houding van de consument ten aanzien van hernieuwbare energie, lijkt een investering een verstandige beslissing. Het mes blijkt namelijk aan meerdere kanten te snijden. Niet alleen de besparingen zijn een motivatie. Ook de verkoopbaarheid neemt toe en zo heeft de bewoner goede kans de investering dubbel en dwars terug te verdienen.

+ Waardestijging van uw pand
De zonnepanelen hebben ook een positieve invloed op de waarde van het huis. Consumenten schatten de waarde van een huis met zonnepanelen ruim € 7.000 hoger in dan hetzelfde huis zonder zonnepanelen.

+ Zonnepanelen zijn beter voor het milieu
Zonnepanelen veroorzaken geen broeikasgassen en kennen dus ook geen CO2 uitstoot en zijn derhalve beter voor het milieu dan andere (fossiele) energiebronnen.

+ Subsidie op Zonnepanelen

+ Belastingvoordeel op Zonnepanelen

+ Een stap dichter naar energieonafhankelijkheid
Volledige autonomie: geen stroomrekeningen meer, geen maandelijkse facturen. Uw centen stromen niet meer naar grote multinationals.Door je eigen zonne-elektriciteit te produceren, ben je gedurende 30 tot 40 % van de tijd onafhankelijk van het elektriciteitsnet.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x